Je bekijkt nu Mijn Vampire Boudoir Fotoshoot Uitgelicht

Mijn Vampire Boudoir Fotoshoot Uitgelicht

Ik ben geobsedeerd door vampiers en Halloween. En daarom is er geen betere blog voor vandaag dan mijn laatste “vampire boudoir” fotoshoot. Ik had al eerder een korte blog gemaakt over deze enorm gave fotoshoot. Mocht je deze hebben gemist: je kunt het hier nog lezen.

Vampiers zijn altijd mijn favoriete mythische wezens geweest. Een dat zullen ze ook altijd wel blijven. Ik heb een zwak voor alles wat met vampiers te maken heeft; films, games… noem maar op! Mijn liefde voor vampiers is hoogstwaarschijnlijk de reden dat ik altijd wel in ben voor een fotoshoot rond dit bovennatuurlijke thema.

Vampire boudoir. Zoals de omschrijving eigenlijk alwel zegt, is dit een combinatie van het vampier thema een boudoir fotografie. Twee van mijn favoriete onderwerpen als het gaat om fotoshoots. Een vampier fotoshoot hoeft in mijn ogen niet altijd eng en bloederig zijn zijn.

Vampiers zijn, behalve angstaanjagend, ook ongelooflijk sexy. Ze zijn krachtig en vol passie, maar tegelijkertijd ook gevaarlijk of zelfs dodelijk. Hun bloedlust resoneert met onze lust naar wat verboden is. Dit zorgt dat het vampier thema enorm goed te combineren is met een boudoir fotoshoot. Hierbij wil je immers ook seksualiteit, kracht en passie uitstralen. Soms met dat tintje lust.

Ik heb al vaker vampier fotoshoots uitgewerkt. Maar, dit was voor mij de eerste keer dat ik het vampier topic heb gecombineerd met lingerie. Persoonlijk vond ik het een erg geslaagde en gezellige fotoshoot. En ik ben dolblij met de prachtige resultaten die fotograaf Starr fotografie heeft weten neer te zetten.

Veel boudoir fotoshoots vinden plaats in een studio die door de fotograaf is ingericht, of in een hotelkamer. Maar ook wat betreft de locatie kun je bij het vampire boidoir concept lekker creatief zijn. Vampiers kunnen zich werkelijk overal verschuilen; in een kasteel, grot, oude schuur… overal. Onze fotoshootlocatie, een oude watertoren, leende zich perfect voor dit concept. Uiteraard is het sowieso al mega-gaaf om op zo’n unieke locatie te mogen shooten.

Hieronder een selectie van de vele gave foto’s die gemaakt zijn. Wil je overigens meer fotowerk zien van Starr Photography? Kijk dan eens op zijn instagram-pagina.

“Beneath the beauty of the vampire lies a world of mystery and magic.”
~Unknown