Je bekijkt nu Warrior Woman Fotoshoot

Warrior Woman Fotoshoot

Vandaag vroeg uit de veren voor een keigave en stoere fotoshoot met mijn grote neef en fotograaf Conel. Ook wel bekend als Van der Ven Fotografie (www.vandervenfotografie.nl).

Ik vind het nog steeds leuk om fantasierijke fotoshoots uit te werken. En het “Warrior Woman” topic stond al een tijdje op mijn bucketlist. Een combinatie van stoere viking krijgsters (shieldmaidens) met fantasy… geweldig toch!

Bunker 599, een van mijn favoriete locaties dichtbij huis, met zijn entourage (vooral rond deze tijd van het jaar) en de zonsopkomst zorgden voor een geweldig effect.

Over de locatie:
Bunker 599, beter bekend als ‘de doorgezaagde bunker’. De bunker (gebouwd in 1940) is in 2010 in twee gedeeld door een stuk van ongeveer een meter breed los te zagen en te verwijderen. Heel indrukwekkend om te zien.

Dat je dwars door de bunker heen kunt lopen is eigenlijk al uniek, maar wat deze plek zo bijzonder maakt is het perspectief: zowel vanaf de dijk als op de trap heb je door de uitsparing in de bunker heen precies zicht op de steiger met houten palen op het water er direct achter. Supergaaf!

Voor mij weer een enorm gave en succesvolle fotoshoot. Hieronder mijn favoriete foto’s.

“Always know that in every girl, there is a princess with a strength of a warrior.”
~Unknown