Je bekijkt nu Mijn Eerste Samenwerking Met Fotograaf Erik van der Greijn

Mijn Eerste Samenwerking Met Fotograaf Erik van der Greijn

Vorige week heb ik een leuke lente fotoshoot gehad met fotograaf Erik van der Greijn. Erik staat bekend om zijn prachtige landschapsfotografie en komt, net als ik, uit de Betuwe. Meer van zijn werk is te vinden op zijn Instagram-pagina.

Het was onze eerste samenwerking ooit. En, als het aan mij ligt, zeker niet de laatste. 

We bezochten een van mijn favoriete (buiten) fotoshoot locaties; Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in mijn woonplaats Beesd. Een prachtig eeuwenoud familielandgoed dat is aangepast aan duurzaam toerisme. De omgeving van het landgoed biedt eindeloze mogelijkheden voor wandelen, fietstochten, paardrijden en natuurlijk fotoshoots. Ik ben er zelf ook regelmatig te vinden tijdens een van mijn hardlooprondes.

We hadden de intentie om een ​​aantal stijlvolle lentefoto’s met een alternatief (lees: Gothic) tintje te maken. Iets waar de Betuwe, ook wel de fruittuin van Nederland genoemd, zeker een geschikt gebied voor is. Je vind er verschillende fruitboomgaarden die in het voorjaar vol prachtige witte en roze bloesem staan.

Persoonlijk vind ik dat we fantastische resultaten hebben behaald. Mijn favorieten vind je hieronder.

“The beautiful spring came, and when nature resumes her loveliness, the human soul is apt to revive also”
~Harriet Ann Jacobs