Je bekijkt nu Een Fang-tastische Fotoshoot Met Starr Photography

Een Fang-tastische Fotoshoot Met Starr Photography

Het was alweer een ruimte tijd geleden sinds mijn laatste vampier fotoshoot. Inmiddels al meer dan anderhalf jaar, om wat preciezer te zijn. Ik was dan ook aangenaam verrast dat fotograaf Starr Photography wilde meegaan in dit thema. Meer in het bijzonder in een variatie die al wat langer op mijn wenslijstje stond… en blijft staan, omdat het zo’n ontzettend gaaf topic is: “vampire boudoir”. Zoals de omschrijving eigenlijk alwel zegt, is dit een combinatie van het vampier thema met boudoir fotografie.

De locatie, een oude watertoren, leende zich perfect voor dit vampier concept. Uiteraard is het sowieso al mega-gaaf om op zo’n unieke locatie te mogen shooten.

En ook mijn dierbare partner – en grote support tijdens fotoshoots – heeft zichzelf opgeofferd voor een aantal duo-shots, waarbij hij ten prooi valt aan de vampier koningin. Hoe kan het ook anders?!

Persoonlijk vond ik het een erg geslaagde en gezellige fotoshoot. En ik ben dolblij met de prachtige resultaten. Stuk voor stuk enorm gave platen! Hieronder een aantal van mijn favoriete foto’s.

Naast het vampier thema, hebben we nog een tweetal andere superleuke settings uitgewerkt… zonder fangs dus. Hieronder een kleine greep uit de vele supergave resultaten.

Wil je meer fotowerk zien van Starr Photography? Kijk dan eens op zijn instagram-pagina.

“There’s just something about vampires that’s sexy. It’s the same reason why women go for the bad boy – you want them but you shouldn’t have them.”
~Nina Dobrev