Uiteraard krijg ik regelmatig vragen over mezelf en eventuele samenwerkingen. Hieronder een opsomming van vragen die ik vaak beantwoord.

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met mij op.

Nee. Ik vind korsetten prachtig, maar ik draag ze zeker niet dagelijks.

Mijn gepubliceerde foto's zijn de eindresultaten van het harde werk van mijn fotograaf en mij. Deze foto's zijn het handelsmerk van de fotograaf en zijn klaar zoals ze worden gepubliceerd. Uit respect voor zowel de fotograaf in kwestie als voor mijzelf, verzoek ik mijn gepubliceerde foto's niet te bewerken.

Ja, mijn lange haar is echt. Wel breng ik regelmatig een bezoek aan de kapper voor kleuren en (puntjes) knippen.

Eind 2011 ben ik tijdens een fotoshoot event in aanraking gekomen met het model staan. Dat is me zo goed bevallen dat ik er mijn hobby van heb gemaakt.

Mijn nationaliteit is Nederlandse.

Muziek en bands:
Mijn favoriete muziekgenre is metal, een cultuur met inmiddels waarschijnlijk honderden genres, ook wel "subculturen", en clans... genoeg om een tweedelige encyclopedie mee te vullen. Ik heb echter niet echt een voorkeur voor een bepaald genre metal. Waarschijnlijk staan er daarom ook zo veel bands in mijn playlist.

Het meest luister ik naar de bands Volbeat, Evanescence en Nightwish.


Films en tv-series:
Ik heb een zwak voor alles wat met vampiers te maken heeft. Daarom moet ik gewoon alle films en tv-series over vampiers een keer gezien hebben.
Over het algemeen ben ik een groot fan van horrorfilms. Maar, het bloedvergieten hoeft van mij niet zozeer. Mijn voorkeur gaat meer uit naar de enge geestverhalen en het bovennatuurlijke.


Boeken:
Mijn favoriete auteur is Stephen King. Zijn werk is geweldig!

Jazeker. Aangezien het model staan voor mij nog steeds een hobby is naast mijn full-time baan, werk ik voornamelijk op TFP basis.