Eind 2011 ben ik tijdens een fotoshoot event in aanraking gekomen met het model staan. Dat is me zo goed bevallen dat ik er mijn hobby van heb gemaakt.

Inmiddels heb ik een ruime ervaring in de industrie en heb ik met een groot aantal geweldige fotografen en visagisten mogen samenwerken. Daarnaast heb ik aan diverse leuke projecten mogen meewerken, waaronder het “LINDA. is op vakantie boek” editie 2019.

Mijn voorkeur gaat uit naar fotoshoots met een alternatief tintje. Mijn favoriete stijlen zijn voornamelijk gothic en fantasy gerelateerd, zoals (neo-)Victoriaans, burlesk en steampunk. Maar ik sta uiteraard ook open voor andere onderwerpen.

Ik heb een zwak voor alles wat met vampiers te maken heeft; films, games… noem maar op! Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden dat ik altijd wel in ben voor een fotoshoot rond dit bovennatuurlijke thema.

Zoals waarschijnlijk iedere vrouw, ben ik dol op mode. Echter, ik volg niet bepaald de laatste modetrends. Mijn voorkeur gaat uit naar kledingstijlen uit de Gothic subcultuur. Met name de “antiquity” stijl; een van de meest voorkomende kledingstijl onder Goths, met veel kenmerken van het Victoriaanse Engeland. Kant, vleermuismouwen, korsetten, rijglaarzen… helemaal mijn ding! En ook de Cybergothic stijl en Gothic Lolita stijl vind je terug in mijn uitgebreide garderobe.

Meer wetenswaardigheden kun je vinden op mijn pagina Vraag Lady Elisa V. of tussen de “#MeFacts“.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe creatieve ideeën en interessante samenwerkingen met fotografen, make-up artiesten en designers. Aangezien het model staan voor mij nog steeds een hobby is naast mijn full-time baan, ben ik over het algemeen alleen in de weekenden beschikbaar.