Je bekijkt nu Weer Een Fotoshoot Om Trots Op Te Zijn

Weer Een Fotoshoot Om Trots Op Te Zijn

Onlangs stond er een nieuwe samenwerking met fotograaf Starr Photography in de agenda. Het concept? “Stijlvolle portretten van mij, precies zoals ik ben.”

Zoals ik ben. Maar, hoe is dat dan? In ieder geval geen gemaakte poses en geen verbeterde (of gespeelde) versie van mezelf, maar terug naar de essentie en kwetsbaar.

Geen mens is hetzelfde… en dat is maar goed ook. En toch vinden veel mensen me “anders dan anderen”. Om eerlijk te zijn, kan ik niet zeggen dat ik dat erg vind. Mijn zwarte lange haren, mijn kledingstijl, en mijn zware make-up geven me nou eenmaal een Goth-achtig uiterlijk. Maar, ook al ben ik ik dol op de kledingstijlen uit de Gothic subcultuur, ik kan mezelf niet als Goth omschrijven.

Hoe ik mezelf wel omschrijf? In één woord: alternatief. Gedetailleerd: metalhead, dochter, echtgenote, hardloopster, vampierfreak, kattenmoeder, medewerkster Customer Service bij een leverancier van kluizen en beveiligingsoplossingen… zomaar een paar etiketjes die mij beschrijven.

Echt jezelf zijn op foto’s is uiteraard zoveel makkelijker wanneer de fotoshoot bestaat uit dingen die typisch bij jou passen. Voor deze fotoshoot had ik mijn koffertje(s) dan ook gevuld met mijn favoriete outfits.

Fotograaf Starr Photography is er in geslaagd een serie prachtige portretten vast te leggen. Ik ben onwijs blij met de foto’s.

Dit was mijn tweede samenwerking met fotograaf Starr Photography. En wederom kijk ik terug op een gezellige ongedwongen fotoshoot met geweldige resultaten.

“I am not trying to be different. To me, I’m just being myself.”
~Jaylen Brown