Je bekijkt nu Mijn Eerste Samenwerking Met Marcel Van Der Looij

Mijn Eerste Samenwerking Met Marcel Van Der Looij

Mijn eerste samenwerking met fotograaf Marcel van der Looij is een feit! Marcel is een enthousiaste en professionele fotograaf met een uitgebreide studio in de regio van Eindhoven, Nederland. Marcel staat bekend om zijn sportfotografie. Zijn sportfoto’s worden gepubliceerd in het AD en diverse nieuwsbladen. Maar, naast sportfotografie houdt hij zich ook graag bezig met portret- en modelfotografie.

Ik volgde Marcel al enige tijd op Instagram en ik vind zijn werk echt enorm goed. Daarom hoefde ik niet lang na te denken toen Marcel mij benaderde voor een samenwerking.

Als het aan mij ligt, was deze eerste samenwerking zeker niet de laatste. Het was een zeer gezellige en gevarieerde fotoshoot met een benodigde dosis humor en een ongedwongen sfeer. Bovendien werd ik goed verzorgd met koffie, thee, frisdrank en diverse versnaperingen. Meer kun je je als model bijna niet wensen!

We hebben diverse leuke topics uitgewerkt, waaronder het projectje “Naughty Nun”. Nonnen hebben een heilig en ingetogen imago. Maar, niet alle nonnen zijn heilige boontjes. Denk maar aan het verhaal van de mystica Benedetta Carlini.

Wat was het ontzettend leuk deze mix van vroomheid en ondeugende ironie in beeld te brengen. Uiteraard met een knipoog naar de realiteit.

De vele resultaten zijn stuk voor stuk ge-wel-dig! Ik ben er in ieder geval enorm blij mee. Hieronder mijn favoriete foto’s.

Naughty Nun

Gothic Queen
Marilyn Styled
Ripped Jeans

“If a photographer cares about the people before the lens and is compassionate, much is given. It is the photographer, not the camera, that is the instrument.”
~Eve Arnold