Je bekijkt nu In De Woeste Korenvelden

In De Woeste Korenvelden

Korenvelden… ik ben er dol op! Hoe woester het koren, hoe blijer ik er van word.

En met al dat mooie woeste koren zo dichtbij huis, kon ik het niet laten om ook dit jaar de velden weer als omgeving te gebruiken voor een fotosessie.

Koren en lingerie vind ik altijd een mooie combinatie. Ook de combinatie van shibari – de Japanse vorm van (meditatieve) bondage – en natuur intrigeert me. In de Shibari kunst ligt het accent op het maken van touwpatronen of bindingen met als doel een esthetisch aantrekkelijke vorm te creëren. Dat moést ik gewoon zelf ook proberen!

En het was ook meteen een mooie gelegenheid voor Adrian J.C. van den Berg om met de nieuwe Canon EOS R10 camera te fotograferen.

Het resultaat van deze fotosessie zie je hieronder. Ik ben er in ieder geval blij mee.

“The wheat field has …poetry; it is like a memory of something one has once seen. We can only make our pictures speak.”
~Vincent Van Gogh