Je bekijkt nu Mijn Eerste Fotoshoot Bij Fotostudio Haaglanden

Mijn Eerste Fotoshoot Bij Fotostudio Haaglanden

Het is alweer exact vier weken geleden sinds mijn eerste fotoshoot bij Fotostudio Haaglanden, een enthousiaste, veelzijdige en professionele fotograaf met een uitgebreide studio in de regio van Den Haag, Nederland.

Deze fotoshoot was er stiekem meer op gericht om de vrouw achter het “alter ego” Lady Elisa V. vast te leggen. Iets wat ik eigenlijk nooit écht heb gedaan.

Ondanks dat ik in mijn “carrière” al aardig wat fotoshoots heb gedaan, heb ik altijd nog een soort van “gezonde zenuwen” voorafgaand aan een fotoshoot. Laat staan wanneer het om iets nieuws gaat. Maar, fotograaf Evert-Jan wist me geheel op mijn gemak te stellen.

Ik ben trots op de mooie resultaten van deze fotoshoot. En bovendien ben ik trots op mezelf, omdat ik tijdens deze fotoshoot toch enigszins uit mijn comfort zone ben gestapt.

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like,
it’s another thing to make a portrait of who they are.”
~Paul Caponigro