Je bekijkt nu Mijn Eerste Samenwerking Met Fotograaf Marco Hofman Imaging

Mijn Eerste Samenwerking Met Fotograaf Marco Hofman Imaging

Inmiddels is het alweer twee weken sinds mijn allereerste fotoshoot met fotograaf Marco Hofman Imaging.

Voor onze eerste samenwerking, hadden we het idee om fantasy outdoor portretten te maken met een (lichte) fine art touch. In mijn optiek hebben fine art foto’s over het algemeen een bijzondere, kunstzinnige betekenis.

Voor deze fotoshoot hebben we een van mijn favoriete (buiten)locaties bezocht; De Blauwe Kamer in Wageningen. Een prachtig voorbeeld van hoe hoe de natuur langzamerhand menselijke elementen weer overneemt. In de Blauwe Kamer staan namelijk restanten van een voormalige steenfabriek. De fabriek was tot 1975 actief in deze uiterwaard, maar vandaag de dag is het een beschermd natuurgebied en is elke vorm van industrie verdwenen. Zowel de ruïnes als de prachtige omgeving zijn een geweldig decor voor deze fotoshoot.

Omdat het licht ’s morgens vroeg vaak het mooiste is en het een warme zonnige dag beloofde te worden, besloten we om rond 6:00 uur op de locatie te starten. Bovendien lopen we dan nog geen wandelaars en vogelspotters in de weg… en andersom natuurlijk. Dat betekende uiteraard extra vroeg opstaan. Maar, dat was het zeker waard. De Blauwe Kamer lijkt op dat tijdstip nog mooier. Haast sprookjesachtig.

Mijn dierbare partner – en grote support tijdens fotoshoots – is eigenlijk vrijwel altijd van de partij. Hij fungeert niet alleen als persoonlijke escorte, maar ook als stylist, bagage kruier en een helpende hand voor zowel mij als voor de fotograaf. Rechts een leuke behind- the-scenes foto van mijn partner in actie.

Persoonlijk vond ik het een enorm geslaagde en gezellige fotoshoot. En ik ben dolblij met de prachtige resultaten van fotograaf Marco Hofman Imaging. Kijk ook eens op zijn website marcohofmanimaging.nl voor meer van zijn fotowerk.

“Nature’s creative power is far beyond man’s instinct of destruction.”
~Jules Verne